skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 64 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Wij bieden u een veilige, comfortabele en goedkope taxi!

Taxi Centrale Alrijne bewijst dat een goedkope taxi geen onveilige of oncomfortabele taxi hoeft te zijn. Integendeel, onze taxiservice maakt slechts gebruik van de meest veilige en comfortabele voertuigen, en dat tegen zeer gunstige tarieven! Onze taxichauffeurs staan 24/7 voor klaar om u in een moderne en luxe Mercedes taxi naar uw bestemming te brengen. Onze taxi’s vertrekken vanaf vrijwel overal in Zuid-Holland. Velen die bij ons een excellente, doch goedkope taxi boeken wensen vervoerd te worden naar Schiphol, Rotterdam Zestienhoven of een andere vliegveld in binnen- of buitenland. Echter, onze goedkope taxi service is zeer flexibel en leent zich ook goed voor zakelijk- en schoolvervoer en brengt u met plezier naar de bestemming van uw keuze. En dit alles doen wij zonder tussenpersoon en al 20 jaar lang, waardoor wij u een hoogwaardige, duidelijke en transparante taxiservice en een goedkope taxi kunnen bieden! Wacht daarom niet langer en boek snel uw taxi bij Taxi Centrale Alrijne door te bellen naar 085-1305990!

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Is een goedkope taxi reserveren ingewikkeld?

Absoluut niet! Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom is het zowel het reserveren van als het betalen voor een goedkope taxi uiterst eenvoudig bij Taxi Centrale Alrijne! Het eerste doet u simpelweg door het reserveringsformulier op onze website in te vullen, of door ons telefonisch te contacteren, op 085-1305990 of 06-30057771. Indien u het laatste nummer gebruikt kunt u ons ook contacteren via whatsapp. U kunt bij ons eenvoudig en snel 24/7 een taxi reserveren. Wel verzoeken wij u om, indien u binnen 24 uur een goedkope taxi nodig heeft, telefonisch contact met ons op te nemen. Ook betalen is bij ons uiterst eenvoudig. Dit kunt u doen op de volgende manieren: contant, d.m.v. overschrijving, met uw pinpas of vooruitbetaling met IDEAL of uw credit card. Ook is het voor vaste klanten mogelijk om op rekening te reizen. Natuurlijk kan het voorkomen dat u in een grotere groep reist en u graag een extra ophaaladres toe wilt voegen. Geen probleem! Ook dan is onze goedkope taxi de juiste optie voor u. Voor slechts €7,50 voegt u een ophaaladres binnen uw vertrekstad toe, en voor €10 een ophaaladres daarbuiten (dat uiteraard wel op dezelfde route ligt). Tevens bieden wij u graag een van onze kinderstoeltjes, voor slechts €5. U kunt voor uw trip kiezen uit de volgende auto’s:

  • Mercedes E-Klasse Sedan (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Audi A8 Sedan (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Mercedes V-Klasse Persoonsbus (Max 7 personen, 7 koffers en handbagage)

Onze voordelen

Als professionele en ervaren taxiservice bieden wij u graag de volgende voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Een taxiservice zonder tussenpersoon
  • Zowel reserveren als betalen is eenvoudig
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het taxi vak
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Boek nu uw goedkope taxi!

Uw rit naar het vliegveld of naar uw zakelijk etentje hoeft niet veel te kosten! Boek snel een comfortabele, doch goedkope taxi bij taxi Centrale Alrijne! Bel ons op 085-1305990 of 06-30057771. Ook kunt u mailen naar info@taxialrijne.nl of het reserveringsformulier invullen.