skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Vervoer van of naar luchthaven reserveren

Op deze pagina reserveert u eenvoudig een taxi van en/of naar een luchthaven. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 64 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Vervoer van of naar luchthaven reserveren

Op deze pagina reserveert u eenvoudig een taxi van en/of naar een luchthaven. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Geniet van comfortabel en veilig luchthavenvervoer bij Alrijne!

Taxi Centrale Alrijne is een echte specialist in luchthavenvervoer en wij hebben al meer dan 20 jaar aan ervaring op dit gebied! Ontelbare malen hebben wij tevreden klanten voorzien van luchthavenvervoer van vele bestemmingen in Zuid-Holland naar Schiphol, Rotterdam Zestienhoven of andere vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Als u ons inschakelt voor uw luchthavenvervoer, geniet u van vaste lage tarieven, die u vindt op onze website. Daarbij komt dat onze professionele taxichauffeurs, die 24/7 voor u klaar staan, voor een veilige en comfortabele rit naar het vliegveld zullen zorgen, in een van onze luxe Mercedes taxi’s. Deze zijn allemaal voorzien van moderne navigatiesystemen, airconditioning en een eventueel kinderstoeltje (voor slechts €5 extra). Tevens hanteren wij een duidelijke en transparante aanpak en heeft u als u bij ons boekt alleen met ons te maken, en niet met een tussenpersoon. Doe uzelf dus niet tekort en ga alleen voor het beste luchthavenvervoer! Ga voor een taxi van Taxi Centrale Alrijne!

Hoe werkt het boeken van luchthavenvervoer

Als u (snel) een taxi nodig heeft naar het vliegveld, wilt u deze natuurlijk eenvoudig en zonder gedoe kunnen reserveren. Daarom maken wij dit proces graag zo makkelijk mogelijk voor u. Dit betekent dat u 24/7 uw luchthavenvervoer via ons korte en simpele reserveringsformulier kunt reserveren, of door op elk moment van de dag te bellen naar 085-1305990 of 06-30057771 (dit laatste nummer ondersteunt ook Whatsapp). Onze taxichauffeurs staan 24/7 voor u klaar! Wij benadrukken wel graag dat, indien u luchthavenvervoer behoeft binnen 24 uur, wij dit alleen kunnen garanderen als u telefonisch contact met ons opneemt. Ook het betalen van uw luchthavenvervoer maken wij graag zo eenvoudig mogelijk en kunt u doen op de volgende manieren: contant, d.m.v. overschrijving, met uw pinpas of vooruitbetaling met IDEAL of uw credit card. Ook is het voor vaste klanten mogelijk om op rekening te reizen. Ook als u bijvoorbeeld met vrienden die (redelijk) ver weg wonen op vakantie gaat of reist, zijn wij de beste keuze voor u: Wij bieden u de mogelijkheid om voor het vaste lage bedrag van €7,50 (in dezelfde stad) of €10 (daarbuiten) een extra ophaaladres toe te voegen aan uw rit. Tot slot kunt u voor uw luchthavenvervoer kiezen uit de volgende luxe voertuigen bij ons:

  • Mercedes E-Klasse Sedan (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Audi A8 (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Mercedes V-Klasse Persoonsbus (Max 7 personen, 7 koffers en handbagage)

De voordelen van eersteklas luchthavenvervoer!

Behalve luxe voertuigen en professionele chauffeurs, biedt Taxi Centrale Alrijne u graag een uitstekende service. Deze kenmerkt zich door de volgende grote voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Een taxiservice zonder tussenpersoon
  • Zowel reserveren als betalen is eenvoudig
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het taxi vak
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Ga voor eersteklas luchthavenvervoer!

Wij kunnen niet wachten om u in comfort, veiligheid en stijl naar het vliegveld te brengen! Reserveer snel uw luchthavenvervoer bij Taxi Centrale Alrijne door te bellen naar 085-1305990 of 06-30057771. Tevens kunt u ons mailen via info@taxialrijne.nl of ons reserveringsformulier invullen.