skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

De kosten van onze taxi’s zijn laag, maar de klantentevredenheid hoog!

U leest het goed! Als u bij ons uw vervoer boekt, zijn de kosten van uw taxi laag, maar kunt u rekenen op een uitstekende service! Wij kunnen dit met name realiseren dankzij onze jarenlange ervaring (van meer dan 20 jaar!) in het taxivak en omdat wij zonder tussenpersoon werken. Dit betekent dat u bij ons kunt genieten van een unieke combinatie van vaste lage prijzen en uitstekende taxiservice. Deze service kenmerkt zich uiteraard door comfort en veiligheid. Dit ziet u onder andere terug in de moderne navigatiesystemen, airconditioning en eventuele kinderstoeltjes waarmee onze luxe Mercedes taxi’s uitgerust zijn. Onze taxichauffeurs staan 24/7 voor u klaar om u, tegen een voordelig tarief, van welke locatie dan ook in Zuid-Holland naar Schiphol, Rotterdam Zestienhoven of een andere bestemming naar keuze te brengen. Immers, Taxi Centrale Alrijne is een echte specialist als het gaat om het laag houden van de kosten van taxi’s voor luchthaven-, zakelijk- en schoolvervoer. Wacht dus niet langer en maak gebruik van onze 24/7 taxiservice en de lage kosten van onze taxi’s, door te bellen naar 085-1305990!

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Hoe werkt het?

Niet alleen zijn de kosten van onze taxi’s laag, maar ook is het bestellen van een taxi bij ons eenvoudig. U vult simpelweg het korte en overzichtelijke reserveringsformulier op onze website in, of belt naar 085-1305990 of 06-30057771. In het geval dat u binnen 24 uur een taxi nodig heeft, verzoeken wij u om altijd telefonisch te reserveren. Ook is het betalen van de vaste lage kosten van een taxi bij ons eenvoudig, omdat wij u hiervoor een groot scala aan mogelijkheden bieden, namelijk de volgende: contant, door middel van een overschrijving, met uw pinpas, vooruitbetaling met IDEAL of uw creditcard, of op rekening (indien u een vaste klant bent). Ook bieden wij u graag, tegen een kleine meerprijs, de volgende extra diensten: het gebruik van onze kinderstoeltjes (€5 per stoeltje) en het toevoegen van een extra ophaaladres binnen dezelfde stad (€7,50) of daarbuiten (€10). U heeft bij ons de keuze uit een van de volgende luxe Mercedes taxi’s:

  • Mercedes E-Klasse Sedan (max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage)
  • Audi A8 Sedan (max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage)
  • Mercedes V-Klasse Persoonsbus (max 7 personen, 7 koffers en handbagage)

Onze voordelen

Wij zijn ervan overtuigd dat u blij zult zijn met de vaste lage kosten van uw taxi waar u bij ons van geniet, maar wij hebben u nog veel meer te bieden! Daarom zetten wij graag al onze voordelen voor u op een rijtje:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in het taxivak
  • Een taxiservice zonder tussenpersoon
  • Zowel reserveren als betalen is eenvoudig
  • Vaste lage kosten voor een taxi
  • De mogelijkheid om een extra ophaaladres toe te voegen
  • Vervoerd worden in een luxe Mercedes
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Boek snel en geniet van de lage kosten van onze taxi’s!

Als u wilt genieten van de lage kosten van onze taxi’s en de uitmuntende service die wij u te bieden hebben, boek dan snel uw taxi bij ons! Bel naar 085-1305990 of 06-30057771. Ook kunt u mailen naar info@taxialrijne.nl of het reserveringsformulier op de website invullen.