skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Onze taxi staat voor u klaar!

Wanneer u op zoek bent naar een taxi in Den Haag, kiest u natuurlijk voor de luxe, comfortabele taxi’s van Taxi Centrale Alrijne! Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u naar de gewenste bestemming te vervoeren. Dat doen wij al ruim 20 jaar lang. Of het nu gaat om personen-, zakelijk- of leerlingenvervoer, u reserveert een taxi in Den Haag bij Taxi Centrale Alrijne!

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

Luchthavenvervoer

Gaat u binnenkort op vakantie? Of gaat u op zakenreis? Laat uw auto dan niet op de dure parkeerplaats van het vliegveld staan, waar er vanalles mee kan gebeuren. Laat uw auto gewoon thuis, en huur een taxi in Den Haag die u naar het vliegveld brengt. Bij Taxi Centrale Alrijne bieden we ook luchthavenvervoer aan. Voor een vaste lage prijs brengen we u naar het gewenste vliegveld!

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Luxe taxi voor zakelijk vervoer

Krijgt u zakelijke gasten bij uw bedrijf? Gaat u op zakenreis, heeft u een bedrijfsuitje of bent u op zoek naar vervoer voor uw medewerkers? Kies dan voor het zakelijk vervoer van Taxi Centrale Alrijne. Wij zorgen voor vervoer in een luxe, comfortabele taxi in Den Haag. Zo hoeven u, uw gasten of uw medewerkers geen auto te huren, of zelf te rijden. Dat betekent dat u achterin nog even door kunt werken, zakelijke telefoontjes kunt plegen, of gewoon even uit kunt rusten. Wij zorgen dat u op tijd bij de belangrijke meeting in Den Haag bent.

Waarom u onze taxi in Den Haag belt!

Waarom u nu juist voor Taxi Centrale Alrijne kiest wanneer u een taxi wilt reserveren in Den Haag? Wij zetten de voordelen van onze service nog even voor u op een rij:

  • We hanteren vaste lage prijzen
  • U heeft niet te maken met een tussenpersoon
  • Het reserveren en betalen van de taxi is zeer eenvoudig
  • U heeft de mogelijkheid om een extra ophaaladres toe te voegen
  • Onze luxe Mercedes staat 24/7 voor u klaar

Reserveer een taxi

Wilt u een taxi in Den Haag reserveren? Dat kunt u op meerdere manieren doen. U kunt eenvoudig hier op de site het formulier invullen. Ook kunt u bellen naar 085-1305990 of een WhatsApp bericht sturen naar 06-30057771. Wilt u meer informatie ontvangen over onze service? Stuur dan een berichtje naar info@taxialrijne.nl. Taxi Centrale Alrijne staat 24/7 voor u klaar met een taxi in Den Haag!