skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90
Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
Schiphol Airport (AMS)€ 80€ 90

  Taxi reserveren
  Selecteer datum
  Selecteer tijd
  Van
  Naar
  Terugweg reserveren
  Selecteer datum
  Selecteer tijd
  Van
  Naar
  Aantal personen
  Koffers  Taxi Delft

  Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

  taxi Noordwijk

  Taxi Delft

  Mercedes E-klasse Sedan

  Taxibus Delft

  Taxibus Delft

  Mercedes V-klasse Minibus

  Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
  Schiphol Airport (AMS)€ 80€ 90

  Taxi Centrale Alrijne, 24/7 een taxi in Delft

  Wilt u per luxe taxi van Delft naar Schiphol en vice versa? Taxi Centrale Alrijne staat 24/7 voor u klaar! Na uw telefonische reservering komt er zeer snel een professionele taxichauffeur naar u toe om u met een luxe Mercedes-taxi comfortabel van A naar B te vervoeren. Wij staan in Delft al ruim 20 jaar bekend om onze uitstekende service en vaste lage tarieven. Onze comfortabele taxi’s zijn voorzien van een modern navigatiesysteem, airconditioning en zelfs een kinderzitje. Wilt u meer weten over Taxi Centrale Alrijne? Of wilt u direct een luxe taxi bestellen tussen Delft en Schiphol? Bel dan met 085-1305990.

  Snel taxi reserveren in Delft

  Een taxi bestellen in Delft is bij Taxi Centrale Alrijne zeer eenvoudig. Dat kan door het invullen van ons reserveringsformulier op de website of door contact op te nemen met
  085-1305990 of 06-30057771. Via dit laatste nummer kunt u ons ook een WhatsApp-bericht sturen. Heeft u binnen 24 uur een taxi nodig? Bel ons, dan is de taxi snel geregeld. Betalen voor uw taxirit is bij Taxi Centrale Alrijne zeer eenvoudig. U kunt contant betalen, via een overschrijving, een pinbetaling of met iDEAL. Betalen met uw creditcard kan natuurlijk ook! Wilt u met de taxi van Delft naar Schiphol? Dan heeft u de keuze uit onze volgende Mercedes taxi’s:

  • E-Klasse Sedan (maximaal 4 personen, 4 koffers, geen extra handbagage)
  • E-Klasse Station (maximaal 4 personen, 4 koffers en handbagage)
  • V-Klasse Persoonsbus (maximaal 7 personen, 7 koffers en handbagage)

  Hierom Taxi Centrale Alrijne

  Taxi Centrale Alrijne heeft een grote vaste klantenkring in Delft opgebouwd die graag gebruik maakt van onze luxe en comfortabele taxi’s. Gewoon omdat we als taxibedrijf net dat beetje meer bieden. Bij ons profiteert u van het volgende als u een taxi tussen Delft en Schiphol bestelt:

  • Vaste lage taxitarieven
  • Taxiservice zonder tussenpersoon
  • Eenvoudig reserveren en betalen
  • Ruim 20 jaar ervaring in het taxivak
  • Mogelijkheid om extra ophaaladres toe te voegen
  • Vervoer in een luxe Mercedes
  • 24/7-service!

  Taxi reserveren tussen Delft en Schiphol

  Wilt u een luxe en comfortabele taxi bestellen voor de reis van Delft naar Schiphol? Bel dan direct met Taxi Centrale Alrijne via 085-1305990 of 06-30057771. U kunt ons uiteraard ook bereiken per e-mail via info@taxialrijne.nl. Of vul voor het reserveren van een taxi het reserveringsformulier op de website in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een luxe Mercedes die u snel en comfortabel van Delft naar Schiphol vervoert!