skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi tussen Nootdorp en Schiphol

Hier reserveert u moeiteloos een taxi tussen Nootdorp en Schiphol. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi tussen Nootdorp en Schiphol

Hier reserveert u moeiteloos een taxi tussen Nootdorp en Schiphol. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
Schiphol Airport (AMS)€ 99,00€ 118,00

  Taxi reserveren

  Selecteer datum

  Selecteer tijd

  Van

  Naar

  Terugweg reserveren

  Selecteer datum

  Selecteer tijd

  Van

  Naar

  Vluchtnummer

  Aantal personen

  Koffers  Taxi Nootdorp

  Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

  taxi Noordwijk

  Taxi Nootdorp

  Mercedes E-klasse Sedan

  taxibus Nootdorp

  Taxibus Nootdorp

  Mercedes V-klasse Minibus

  Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
  Schiphol Airport (AMS)€ 99,00€ 118,00

  Taxi Centrale Alrijne, 24/7 een taxi in Nootdorp

  Wilt u per luxe taxi van Nootdorp naar Schiphol? Of juist van van Schiphol naar Nootdorp? Taxi Centrale Alrijne staat 24/7 voor u klaar! Als u ons belt, staan onze professionele taxichauffeurs snel bij u voor de deur en brengen zij u per luxe Mercedes snel van A naar B. In Nootdorp en omgeving staan wij bekend om onze goede service en onze vaste lage tarieven. Wij zijn ruim 20 jaar een zelfstandig opererende taxiservice met veel ervaring. Vanaf uw reservering tot na uw rit zijn wij verantwoordelijk voor uw reis. Onze taxi’s zijn voorzien van moderne navigatiesystemen, airconditioning en hebben zelfs een kinderzitje. Comfort en veiligheid staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over Taxi Centrale Alrijne? Of wilt u direct een luxe taxi bestellen tussen Nootdorp en Schiphol v.v.? Bel ons via 085-1305990.

  Snel een taxi reserveren

  Bij ons reserveert u gemakkelijk en snel een taxi. Dat doet u door het invullen van ons reserveringsformulier op de website of door contact op te nemen met 085-1305990 of 06-30057771. Dit laatste nummer is ook geschikt voor het sturen van een WhatsApp-bericht. Wilt u binnen 24 uur een taxi bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan is de taxi snel geregeld. Betalen voor uw taxirit is bij ons heel eenvoudig. Dat kan contant, middels een overschrijving, een pinbetaling of via een vooruitbetaling met iDEAL. U kunt ook met uw creditcard betalen. Boekt u een taxi van Nootdorp naar Schiphol? Dan heeft u keuze uit de volgende Mercedes taxi’s:

  • E-Klasse Sedan (maximaal 4 personen, 4 koffers, geen extra handbagage)
  • E-Klasse Station (maximaal 4 personen, 4 koffers en handbagage)
  • V-Klasse Persoonsbus (maximaal 7 personen, 7 koffers en handbagage)

  Waarom Taxi Alrijne?

  Veel mensen maken gebruik van onze luxe en comfortabele taxi’s. Dat is omdat we als taxibedrijf net dat beetje meer bieden. Bij ons profiteert u van het volgende als u een taxi tussen Schiphol en Nootdorp bestelt:

  • Vaste lage taxitarieven
  • Taxiservice zonder tussenpersoon
  • Eenvoudig reserveren en betalen
  • Ruim 20 jaar ervaring in het taxivak
  • Mogelijkheid om extra ophaaladres toe te voegen
  • Vervoer in een luxe Mercedes
  • 24/7-service!

  Bestel uw taxi tussen Nootdorp en Schiphol

  Zoekt u een luxe en comfortabele taxi naar of van Schiphol? Bel dan direct met Taxi Centrale Alrijne via 085-1305990 of 06-30057771. U kunt ons uiteraard ook bereiken per e-mail: info@taxialrijne.nl. Of reserveer een taxi door het reserveringsformulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan snel een luxe Mercedes die u in alle comfort van Nootdorp naar Schiphol brengt!