skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi van/naar Rijswijk reserveren

Reserveer hier snel en gemakkelijk een taxi van en/of naar Rijswijk. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi van/naar Rijswijk reserveren

Reserveer hier snel en gemakkelijk een taxi van en/of naar Rijswijk. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
Schiphol Airport (AMS)€ 99,00€ 118,00

  Taxi reserveren

  Selecteer datum

  Selecteer tijd

  Van

  Naar

  Terugweg reserveren

  Selecteer datum

  Selecteer tijd

  Van

  Naar

  Vluchtnummer

  Aantal personen

  Koffers  Taxi Rijswijk

  Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

  taxi Noordwijk

  Taxi Rijswijk

  Mercedes E-klasse Sedan

  taxibus noordwijk

  Taxibus Rijswijk

  Mercedes V-klasse Minibus

  Vliegveld (van of naar)Prijs TaxiPrijs Minibus
  Schiphol Airport (AMS)€ 99,00€ 118,00

  Taxi Centrale Alrijne, 24/7 een taxi in Rijswijk

  Wilt u per luxe taxi van Rijswijk naar Schiphol of vice versa? Weet dan dat Taxi Centrale Alrijne 24/7 voor u klaar staat! Na uw telefonische reservering staat er zeer snel een professionele taxichauffeur bij u voor de deur om u per luxe Mercedes comfortabel van A naar B te brengen. Wij staan in Rijswijk al sinds jaar en dag bekend om onze uitstekende service en vaste lage tarieven. Wij zijn al ruim 20 jaar een zelfstandig opererende taxiservice met veel ervaring. Onze taxi’s zijn voorzien van een modern navigatiesysteem, airconditioning en zelfs een kinderzitje. Comfort en veiligheid staan bij ons immers altijd voorop. Wilt u meer weten over Taxi Centrale Alrijne? Of wilt u direct een luxe taxi bestellen tussen Rijswijk en Schiphol? Bel dan met 085-1305990.

  Snel een taxi reserveren

  Bij Taxi Centrale Alrijne bestelt u gemakkelijk en snel een taxi in Rijswijk. Dat doet u door het invullen van het reserveringsformulier op onze website, of door contact op te nemen met 085-1305990 of 06-30057771. Dit laatste nummer is ook geschikt voor het sturen van een WhatsApp-bericht. Een taxi binnen 24 uur nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan is de taxi snel geregeld. Betalen voor uw taxirit is bij Alrijne uiterst eenvoudig. Dat kan contant, via een overschrijving, een pinbetaling of via een vooruitbetaling met iDEAL. Ook is betalen met creditcard geen probleem. Wilt u per taxi van Rijswijk naar Schiphol? Dan heeft u keuze uit de volgende Mercedes taxi’s:

  • E-Klasse Sedan (maximaal 4 personen, 4 koffers, geen extra handbagage)
  • E-Klasse Station (maximaal 4 personen, 4 koffers en handbagage)
  • V-Klasse Persoonsbus (maximaal 7 personen, 7 koffers en handbagage)

  Waarom kiezen voor Taxi Alrijne?

  Wij hebben een grote vaste klantenkring die graag gebruik maakt van onze luxe en comfortabele taxi’s. Gewoon omdat we als taxibedrijf net dat beetje meer bieden. Bij ons profiteert u van het volgende als u een taxi tussen Schiphol en Rijswijk bestelt:

  • Vaste lage taxitarieven
  • Taxiservice zonder tussenpersoon
  • Eenvoudig reserveren en betalen
  • Ruim 20 jaar ervaring in het taxivak
  • Mogelijkheid om extra ophaaladres toe te voegen
  • Vervoer in een luxe Mercedes
  • 24/7-service!

  Taxi bestellen tussen Rijswijk en Schiphol

  Wilt u een luxe en comfortabele taxi bestellen voor een rit van Rijswijk naar Schiphol? Bel dan direct met Taxi Centrale Alrijne via 085-1305990 of 06-30057771. U kunt ons uiteraard ook bereiken per e-mail via info@taxialrijne.nl. Of vul voor het reserveren van een taxi het reserveringsformulier op onze website in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een luxe taxi die u in alle comfort van Rijswijk naar Schiphol brengt!