skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 64 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Wij brengen u van A naar B voor vaste lage taxi tarieven!

Als u op zoek bent naar een taxiservice die u niet alleen op een comfortabele en veilige wijze naar uw bestemming brengt, maar ook nog eens tegen zeer gunstige vaste taxi tarieven, bel ons dan! Dankzij het feit dat wij al meer dan 20 jaar aan ervaring hebben in het taxivak en zonder tussenpersoon werken, kunnen wij u een hoogwaardige taxiservice bieden tegen gunstige taxi tarieven. Maar dat is nog niet alles! Onze taxichauffeurs staan tevens 24/7 voor u klaar en wij bieden u diverse andere voordelen, zoals de mogelijkheid om een van onze kinderstoeltjes te gebruiken tijdens uw rit of een extra ophaaladres toe te voegen. Onze taxi’s vertrekken vanaf een groot scala aan locaties in Zuid-Holland en brengen u graag naar Schiphol, Rotterdam Zestienhoven, een andere vliegveld in Nederland of daarbuiten, of een andere bestemming.
En dit alles tegen vaste lage taxi tarieven die u vindt op onze website (voor veel voorkomende routes), of u nou een taxi behoeft voor luchthaven-, school- of zakelijk vervoer. U kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende, luxe Mercedes taxi’s die allemaal voorzien zijn van moderne navigatiesystemen en airconditioning, voor uw comfort. Wacht dus niet langer! U had al onderweg kunnen zijn! Boek snel een taxi bij Taxi Centrale Alrijne, tegen vaste lage taxi tarieven, door te bellen naar 085-1305990.

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Hoe werkt onze taxi service?

Misschien denkt u het volgende: Taxi Centrale Alrijne biedt zulke gunstige vaste taxi tarieven. Wat is het addertje onder het gras? Is het een gedoe om een taxi te reserveren en te betalen? Integendeel! Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons eenvoudig een taxi reserveren door het simpele reserveringsformulier op onze website in te vullen, of ons te bellen (085-1305990 of 06-30057771). Indien u het mobiele nummer gebruikt kunt u ons ook appen. Graag wijzen wij u erop dat, indien u een taxi behoeft binnen 24 uur, dit alleen kan door ons telefonisch te contacteren. Het betalen van onze vaste lage taxi tarieven is net zo eenvoudig als het reserveren van uw taxi en kunt u doen op de volgende wijzen: contant, d.m.v. overschrijving, met uw pinpas of vooruitbetaling met IDEAL of uw credit card. Daarnaast is het voor vaste klanten mogelijk om op rekening te reizen. Ook geniet u bij ons van de mogelijkheid om een extra ophaaladres toe te voegen aan uw taxirit voor slechts €7,50 als het ophaaladres in de stad van vertrek ligt. Ligt het daarbuiten, maar wel op de route? Dan betaalt u €10. Daarnaast kunt u een van onze kinderstoeltjes gebruiken, tegen het vaste lage taxi tarief van €5. U kunt bij ons kiezen uit de volgende luxe taxi modellen:

  • Mercedes E-Klasse Sedan (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Audi A8 Sedan (Max 4 personen – 4 koffers, geen extra handbagage).
  • Mercedes V-Klasse Persoonsbus (Max 7 personen, 7 koffers en handbagage)

Welke voordelen bieden wij u?

Om onze reputatie als ervaren en professionele taxiservice iedere rit weer waar te maken, bieden wij u graag de volgende grote voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Een taxiservice zonder tussenpersoon
  • Zowel reserveren als betalen is eenvoudig
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het taxi vak
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bij ons bent u onderweg voor u het weet!

Twijfel niet langer en zorg dat u in een mum van tijd onderweg bent naar uw droom vakantiebestemming of uw zakelijke etentje! Wij brengen u comfort en veiligheid tijdens uw taxirit! Neem daarom snel contact met ons op via 085-1305990,
06-30057771, info@taxialrijne.nl of door ons reserveringsformulier in te vullen!