skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
js_loader

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

Telefoon: 085-130 59 90
WhatsApp: 06 30 05 77 71
info@taxialrijne.nl

Taxi reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk een taxi via onze reserveer module. U kunt ons ook bellen, appen of mailen met vragen of om een afspraak te maken.

Onze taxibus chauffeurs staan 24/7 voor u klaar!

Komt u net terug van een welverdiende vakantie met het hele gezin? Of reist u in een grote groep naar een zakelijk etentje? Wat de reden ook is, u doet er goed aan om bij ons een taxibus te boeken voor uw vervoer! Met onze lange ervaring (van meer dan 20 jaar!) in het taxivak, hebben wij vele tevreden passagiers in onze taxibussen vervoerd naar o.a. Schiphol, Rotterdam Zestienhoven en vele andere bestemmingen. Onze taxibussen vertrekken vanuit heel Zuid-Holland en zijn 24/7 gereed om u naar een vliegveld in binnen- of buitenland of een andere bestemming te transporteren. Het mooie aan onze ruime taxibussen is dat deze ruimte bieden aan maar liefst 7 passagiers en 7 koffers en handbagage. Uiteraard staan comfort en veiligheid bij ons voorop, wat u terugziet in de moderne navigatiesystemen, airconditioning en eventuele kinderstoeltjes, waarmee onze luxe Mercedes taxibussen uitgerust zijn. Onze taxibussen lenen zich perfect voor zakelijk-, school- en luchthavenvervoer. Verder maakt onze taxicentrale geen gebruik van een tussenpersoon, waardoor u gemakkelijk en zonder gedoe direct uw taxibus bij ons kunt boeken en we u zeer gunstige, vaste lage tarieven kunnen bieden. Twijfel dus niet langer. U had al onderweg kunnen zijn! Bel ons op 085-1305990.

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen of op kan halen? Bekijk hieronder onze standaardtarieven voor ritten van- en naar diverse plaatsen in Nederland.

taxi luchthavenvervoer

Taxi Luchthavenvervoer

Mercedes E-klasse Sedan

taxibus luchthavenvervoer

Taxibus Luchthavenvervoer

Mercedes V-klasse Minibus

Hoe bestel ik een taxibus?

Simpel! U maakt eenvoudigweg gebruik van ons duidelijke en korte reserveringsformulier of belt ons (085-1305990 of 06-30057771). Op het mobiele nummer kunt u ons ook appen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, net als onze taxichauffeurs, dus u kunt bij ons op elk gewenst moment een taxibus reserveren. Wel verzoeken wij u om, indien u binnen 24 uur een taxibus wilt reserveren, dit telefonisch te doen. Het betalen van uw rit in onze taxibus is net zo eenvoudig als het reserveren hiervan, en kunt u op de volgende manieren doen: contant, door middel van overschrijving, met uw pinpas of vooruitbetaling met IDEAL of uw credit card. Daarnaast kunnen vaste klanten ook op rekening reizen. Wij bieden u tevens, tegen vaste lage tarieven, de volgende extra diensten: het gebruik van een van onze kinderstoeltjes (€5) en het toevoegen van een extra ophaaladres binnen dezelfde stad (€7,50) of daarbuiten (€10).

Wat zijn de voordelen van een Alrijne taxibus?

Wij bieden u, naast zeer moderne en luxe taxibussen met professionele chauffeurs, een uitmuntende service. Deze kenmerkt zich door de volgende grote voordelen:

  • Vaste lage taxi prijzen
  • Een taxiservice zonder tussenpersoon
  • Zowel reserveren als betalen is eenvoudig
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het taxi vak
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bestel uw eersteklas taxibus bij Taxi Centrale Alrijne!

Wij bieden u niks minder dan een excellente taxibusservice! Boek daarom gauw uw taxibus bij ons door te bellen naar 085-1305990 of 06-30057771. Uiteraard kunt u ons ook mailen, via: info@taxialrijne.nl. Tot slot kunt u uw taxibus reserveren (tenzij u binnen 24 uur een taxibus nodig heeft) door het reserveringsformulier in te vullen.